followbooth

Podpora / Účet a data

Smazání účtu

Co se stane, když smažete účet, 7 dní před konečným smazáním a co uchováváme.

Aktualizováno

Jak smazat

Přihlaste se, otevřete Nastavení a zvolte Smazat účet. Pro potvrzení napište DELETE. Aplikace pro iPhone má stejné tlačítko.

Pokud se nemůžete přihlásit, použijte stránku app.followbooth.com/delete-account. Zadejte e-mailovou adresu svého účtu. Pokud účet existuje, pošleme tam odkaz. Odkaz funguje 24 hodin.

Pokud jste jediný administrátor

Smaže se celá vaše organizace: její akce, leady, soubory a přihlášení týmu. Nejdříve 7 dní čekáme a pošleme vám e-mailem odkaz ke zrušení. Po 7 dnech je smazání konečné. Placené předplatné se ukončí před odstraněním dat.

Pokud jste člen nebo jeden z více administrátorů

Smaže se hned jen vaše vlastní přihlášení. Leady, které jste zachytili, zůstanou u vaší organizace, která je vlastní. Už u nich nebude vaše jméno.

Co se maže

  • Organizace, její akce, leady, poznámky, hlasové nahrávky, fotky a soubory, jen pokud jste jediný administrátor.
  • Vaše přihlášení, způsoby přihlášení, uložená zobrazení a účet WhatsApp, který jste propojili pro sebe.
  • Adresa, na kterou vám posíláme dopisy.

Co uchováváme

  • Faktury a platební záznamy, jak vyžaduje účetní a daňové právo.
  • Krátký záznam o tom, že byl účet smazán, s daty a identifikátory, ale bez jmen a adres.
  • Kopie v zálohách, které zmizí po jejich rotaci.

Dotazy

Dotazy

Mohu smazání zrušit?

Ano, do 7 dnů. Použijte odkaz v e-mailu nebo tlačítko Zrušit smazání v aplikaci.

Související články

Stále potřebujete pomoc?

Napište nám a uveďte diagnostický kód, pokud se problém týká odesílání leadů.

Napište nám